ΘΡΑΚΗ

ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑ

ΣΤΡΥΜΗ

ΣΠΗΛΑΙΑ

ΜΠΑΜΠΩ

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΥΛ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

HOME

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

"ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ"

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό την ενθάρρυνση των κατοίκων της κοινότητας Στρύμης να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα η Νεολαία. Ιδρυτής της ομάδας ήταν ο Μαστρογιάννης Άγγελος.

Την επόμενη χρονιά 1983 ανέλαβε ο Μπαξεβάνης Θεοφάνης. Από το 1984 έως το 1997 πρόεδρος ήταν ο Γιαλαμίδης Καλούδης. Μετά από αδράνεια μιας χρονιάς (1998), αναλαμβάνει πρόεδρος ο Κουλεδάκης Θεόδωρος (1999) με τη βοήθεια παλιών ποδοσφαιριστών και με στόχο την ψυχαγωγία των κατοίκων του χωριού. Το 2004 λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε από την προεδρία, την οποία ανέλαβε ο Κουκουλάκης Αθανάσιος έως και σήμερα.

 

Όρθιοι (από αριστερά): Αργύρης Καρύδης-Χαράλαμπος Καρύδης- Φωτίδης Ιωάννης (μέλος)-Κιοσσές Δημήτριος-Χηράκης Γεώργιος-Ζαμπίδης Συμεών-Πελεκάνος Παναγιώτης-Χαρμανταρίδης Νικόλαος-Παντελής Σταύρος-Σταίκογλου Νικόλαος-Δερμιτζόγλου Δημήτριος-Γιανναράκης Παναγιώτης-Καψίδςης Εμμανουήλ (Γ.Γραμματέας)-Κουλεδάκης Θεόδωρος (Πρόεδρος)

Κάτω: Παρασκευάς Δημήτριος-Καρύδης Κώστας-Σάλη-Παπάζογλου Παναγιώτης-Γιαλαμίδης Συμεών-Κουκουλάκης Χρήστος-Εφραίμ-Συμεωνίδης Βασίλειος-Συμεωνίδης Βλαδίμηρος

Ο "ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ" στην πορεία του αγωνίστηκε στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία και κατόπιν έπεσε στη Γ΄ από γραφειοκρατική δυσπραγία. Το 1985 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας και επανήλθε πανηγυρικά στη Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία. Αργότερα η ομάδα υποβιβάστηκε πάλι στη Γ΄ κατηγορία και γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση του συλλόγου να αναρριχηθεί στην ανώτερη κατηγορία. Ο σύλλογος κατέκτησε 10 φορές το κύπελλο ήθους, το οποίο απονέμεται από την ΕΠΣ Θράκης.

 

Από αγώνα μεταξύ παλαιμάχων - νέων ποδοσφαιριστών στις 21-4-2005

Σημειώνεται τέλος ότι από το 2004 έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο το ΠΑΣΧΑ και πιο συγκεκριμένα κάθε Μ. Σάββατο απόγευμα, να διεξάγεται τουρνουά μεταξύ παλαιμάχων και νέων ποδοσφαιριστών, η συμμετοχή των οποίων κάθε χρόνο είναι όλο και μεγαλύτερη, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.